Table d'hote 

6 maal p/w een table d’hôte en 7 dagen een tapasschotel


Table d'Hotes op aanvraag.


Van vrijdag tot en met maandag starten we om 19u00 gezellig met een aperitief om daarna te genieten van een heerlijk driegangenmenu (25 euro per persoon, 15 euro per kind tussen 2 en 12 jaar, exclusief dranken).
Op maandag en vrijdag maken we een vegetarisch menu klaar.

Andere dagen mogelijk voor groepen vanaf 6 volwassenen.



aantal maal per week tdh



 U eet samen met andere gasten aan tafel. We serveren een smaakvol dagmenu met verse producten uit het seizoen en zoveel mogelijk lokaal.


We serveren een heerlijk ontbijt. Ontbijten kan buiten op het terras of op het erf (in de zon of in de schaduw), maar ook in de voormalige slagerij zelf. In de zomer koken we een paar keer per week voor onze gasten. 


table d hote op reservering. 



​Naast het ontbijt bieden we ook Table d’Hôtes aan.
Wij serveren van maandag t/m donderdag een 2-gangen dagmenu (hoofdgerecht en dessert) voor € 17,50 p.p. excl. dranken. Van vrijdag t/m zondag serveren we een 3-gangen dagmenu voor  22,50 p.p. excl. dranken.


 2x per week table d hote in het hoogseizoen.


Mee-eten s'avonds op aanvraag


Table d'Hote 3x/week tijdens kampeerseizoen. Daarbuiten voor de gîtes op aanvraag.


Broodjeservice. 

In het hoogseizoen bieden we 5 avonden gezellig tafelen. Buiten het seizoen bieden we deze service op aanvraag en bij genoeg animo.

Op zaterdag bakken wij fish & chips vanuit onze eigen foodtruck op de camping.


De gerechten uit de keuken van L’ Arc en Ciel zijn puur. Roland kookt met veelal biologische producten uit de streek, ingekocht op de dagelijkse versmarkten en van lokale leveranciers.




in het hoogseizoen 2 à 3 keer per week een pizza cq bbq-burgeravond en op verzoek maak ik quiches. Wij eten niet met de gasten mee. 


​6 avonden in de week (op donderdag niet). We serveren een 3-gangenmenu (incl. stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en ijswater op tafel) voor € 22,50 p.p. Met vooraf aangegeven eetwensen (bijvoorbeeld vegetarisch) houden we uiteraard rekening.


plate gerecht en ontbijt 


Er kan op aanvraag rekening gehouden worden met een vegetarisch- of ander dieet





In overleg met de gasten, kunnen wij u een (typisch Franse) 3-gangen maaltijd aanbieden of een barbecue met vlees, vis en groente. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. De prijzen zijn respectievelijk € 25,00 en € 22,50 p.p.. 


table d hote in het hoogseizoen

3x per week, op aanvraag en aanbod buiten seizoen,  wij proberen rekening te houden met dieetwensen.


table d'hôte voor gasten






kies een ander thema